Když si dáte v čínské restauraci něco s houbami, velice pravděpodobně to bude houba shiitake. Tahle houba nejenže výborně chutná, ale je i...
Blog, Strana 2
Pýchavek je na podzim vždycky plný les. Zkoušeli jste z nich ale někdy dělat guláš? Že ne? Tak zkuste a uvidíte, jak chutný je! Budete potřebo...
Věděli jste, že v naší Domácí bylinkárně je ECHINACEA, což je vynikající pomocník na posílení imunity a je dobré mít ji stále při ruce. Podporuje mo...
Pýchavka má vynikající nutriční hodnoty, příjemnou chuť a vůni. Dá se konzumovat na mnoho způsobů, je možné ji použít v klasických pokrmech místo ma...
Pěstujeme, vaříme i léčíme doma, jak jinak než s bylinkami. Předplatné krásných knížek Bylinky revue je nyní za zvýhodněnou cenu (do konce roku, od ...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ano, v listopadu se má obracet a kypřit půda; nabírat ji plným rýčem, to je tak chutný a labužnic...
Potřebujete trochu osvěžit váš jídelníček? Zkuste artyčoky – zeleninu u nás poměrně nevšední, ovšem oblíbenou hlavně ve francouzské a italsk...
Víte, že se štrůdl dá dělat i z hub? A je vynikající! Můžete si ho zkusit upéct sami, máme pro vás totiž skvělý recept! Budete potřebovat: ...
Domácí bramboračka je prostě fenomén. Je to něco, co nás provází od dětství, a většina z nás vzpomíná na tu, co nám vařila maminka nebo babička. Co ...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ono se řekne říjen; ono se řekne, že příroda se ukládá k spánku; zahradník to ví líp a poví vám, že říjen je ste...