Akční cena předplatného Bylinky revue jen 799 Kč! Platí tento měsíc.

Mladý zelený ječmen BIO

Kód: SPS627M50 SPS627M1000 SPS627M100 SPS627M250 Zvolte variantu
Tip
Neohodnoceno
130 Kč 1 699 Kč 219 Kč 507 Kč od 130 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Salvia Paradise® je dovozce pouze nejkvalitnějšího mladého BIO ječmene pocházejícího z Nového Zélandu, kde tradiční zpracování mladých zelených potravin má dlouholetou tradici. Mladý zelený ječmen BIO společně s ostatními produkty green food patří mezi ...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Salvia Paradise® je dovozce pouze nejkvalitnějšího mladého BIO ječmene pocházejícího z Nového Zélandu, kde tradiční zpracování mladých zelených potravin má dlouholetou tradici. Mladý zelený ječmen BIO společně s ostatními produkty green food patří mezi alkalizační potraviny.

Jemný zelený prášek je vyrobený rozemletím usušeného mladého zeleného BIO ječmene, pěstovaného na Novém Zélandu. Nápoj z mladého BIO ječmene je enzymatickou bombou pro náš organismus. Je plný vitamínů, minerálů, aminokyselin a enzymů. Díky jeho nenapodobitelné kombinaci dokáže působit alkalizačně a antioxidačně.

Mladý ječmen je považován za nutričně nejhodnotnější trávu na světě.

Mladý zelený ječmen BIO má mnoho schopností a blahodárných účinků na naše tělo. Ječmen působí jako antioxidant, působí jako všeobecné tonikum (látka podporující organismus, působící regeneračně), užívá se pro doplnění vitamínů a minerálů z přírodních zdrojů.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

 

 

Tradiční užití: Jednu čajovou lžičku mladého zeleného ječmene rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 2× denně.

TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – při takovémto postupu nám v nápoji nevznikají hrudky.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu