Akční cena předplatného Bylinky revue jen 799 Kč! Platí tento měsíc.

Herbář 11/2015

Kód: SP-11-2015
Neohodnoceno
37 Kč
Skladem (> 5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyšlo v pátek: 23. října 2015

Předplatné Bylinky revue

 




Každy? rok je to stále stejné – plné talíře nezdravého mlsání před námi, nulovy? pohyb a po svátcích kilogramy navíc. Chcete-li to letos konečně změnit, zároveň si ale pochutnat, a navíc se ještě cítit lépe, pak zkuste cukroví, jež jsme pro vás v Bylinky revue připravili.

Netradiční suroviny
Při pečení používáme nejvíce mouku, tuky a cukr. Zkusme tyto nezdravé ingredience částečně nebo zcela nahradit vhodnějšími variantami. Také vám poradíme, jak se vyhnout čokoládě, a přesto si chutně zamlsat. Inspirujte se na stránkách 4–7.

Raw cukroví (vyslovujte "ró", pochází z angličtiny a znamená syrové)
Poslední dobou je v módě takzvaná raw neboli syrová strava. Z tepelně neupravovaných potravin lze připravovat spoustu lahůdek. A proto jsme oslovili jednu z největších expertek v tomto oboru Annu Hýžovou a požádali ji, aby pro nás připravila několik receptů, které rozhodně doporučujeme vyzkoušet. Podívejte se na ně na stranách 8–11.

Sváteční menu
Kompletní sladký jídelníček nejen pro sváteční dny můžete okusit podle autorky Michaely Šupákové. Jde pochopitelně o jídla zdravá, plná svěžích surovin. Nabídněte si na stránkách 12–17.

Jedlé květy
Autorka populární kuchařky o jedlém kvítí připravila na sváteční dny několik luxusních lahůdek, po kterých se na stole jen zapráší. Okouzlete své hosty něčím vskutku nevšedním. Více na stránkách 18–19.

Čtenářské lahůdky
Deset nejlepších receptů od čtenářů Bylinky revue. Poslali jste nám je do redakce, my je zkusili připravit, načež nám nezbylo nic jiného než se o ně podělit i s ostatními čtenáři. Ochutnejte na stránkách 20–22.