Blog, Strana 12

Recept na výrobu tinktury z třapatky

Tinktura z Třapatky Budete potřebovat: 60% líh 14 g čerstvých listů třapatky Postup: Oprané a okapané listy třapatky naložte do uzavírateln...

Bylinková lékárna v Říčanech

Viděli jste odměny, které dostává každý, kdo podpoří náš projekt Domácí bylinkárny na Hithitu? Vyberte si, uděláte dobrou věc a ještě získáte dárek: h...

Recept na rýžové nudle se zeleninou a shiitake

Když si dáte v čínské restauraci něco s houbami, velice pravděpodobně to bude houba shiitake. Tahle houba nejenže výborně chutná, ale je i b...

Recept na guláš z pýchavek

Pýchavek je na podzim vždycky plný les. Zkoušeli jste z nich ale někdy dělat guláš? Že ne? Tak zkuste a uvidíte, jak chutný je! Budete potřebova...

Kapky ECHINACEA

Věděli jste, že v naší Domácí bylinkárně je ECHINACEA, což je vynikající pomocník na posílení imunity a je dobré mít ji stále při ruce. Podporuje močo...

Recept na pýchavkovou polévku

Pýchavka má vynikající nutriční hodnoty, příjemnou chuť a vůni. Dá se konzumovat na mnoho způsobů, je možné ji použít v klasických pokrmech místo masa...

Bylinky jsou voňavá radost, něžný dotek přírody, lahodný pomocník v kuchyni a domácí lékárně.

Pěstujeme, vaříme i léčíme doma, jak jinak než s bylinkami. Předplatné krásných knížek Bylinky revue je nyní za zvýhodněnou cenu (do konce roku, od le...

Zahradníkův listopad

Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ano, v listopadu se má obracet a kypřit půda; nabírat ji plným rýčem, to je tak chutný a labužnický...

Recept na dušené artyčoky na italský způsob

Potřebujete trochu osvěžit váš jídelníček? Zkuste artyčoky – zeleninu u nás poměrně nevšední, ovšem oblíbenou hlavně ve francouzské a italské kuchyni....

Recept na houbový štrůdl

Víte, že se štrůdl dá dělat i z hub? A je vynikající! Můžete si ho zkusit upéct sami, máme pro vás totiž skvělý recept! Budete potřebovat: 1 ...