Domácí bramboračka je prostě fenomén. Je to něco, co nás provází od dětství, a většina z nás vzpomíná na tu, co nám vařila maminka nebo babička. Co js...
Blog, Strana 13
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ono se řekne říjen; ono se řekne, že příroda se ukládá k spánku; zahradník to ví líp a poví vám, že říjen je stejn...
Černý bez roste všude a dá se z něj dělat výborná marmeláda, na kterou vám zde přinášíme recept. Nezapomeňte však na rčení, které říká „před heřm...
Vážené čtenářky, milí čtenáři, vyšla druhá kniha Bookazín Dobromysl. Chcete-li se trochu vzdálit každodennímu stresu a užít si příjemnou chvilku jen ...
Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) (anglicky „fenugreek“) je jedna z nejstarších kulturních rostlin na světě a má úžasné kosmetické...
Chcete si trochu pročistit organismus? Tohle smoothie je na to jako dělané! Budete potřebovat: 2 čerstvé stonky zeleného chřestu 1 okurka ½ citr...
Nádherně modré květy čekanky známe z letních luk. Z puků této rostliny si také můžeme připravit výbornou krémovou polévku. Slibujeme, že bud...
Černá ředkev je silné přírodní antibiotikum a antivirotikum, takže pokud jste nachlazení nebo máte chřipku, tahle omeleta vás rozhodně povzbudí! Bude...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, svým způsobem – z hlediska zahradnického – je září vděčný a znamenitý měsíc; nejenom proto, že v něm kvete zlatobý...
Originální vege dobroty, které najdete na stránkách magazínu Zdravé recepty (vychází online), připravil speciálně pro Bylinky revue šéfkuchař Karel Bi...