Jak konopí posiluje imunitu?

Dubnové číslo Bylinek je celé věnováno konopí a jarní akce s milým dárkem jistě potěší domácí pěstitele. Pro zdravotní účely se může doma vypěstovat pět rostlin a pokud nevíte, jak je správně využít nebo jaká je aktualizovaná legislativa v našem geografickém prostoru, nenechte si dubnové číslo Bylinky revue ujít.

Nachlazení a chřipky nejsou jediné důvody, proč bychom se měli snažit zlepšit svou obranyschopnost. Správně fungující imunitní systém nám zjednodušeně řečeno pomáhá přežít. Tradičně se jako recept na dobrou imunitu zdůrazňuje zdravý životní styl, jehož součástí je dostatečný příjem vitaminů a minerálů. Co vám pomůže podpořit vaší imunitu snadno a přirozeně?

Jak píše Zelené země (internetový obchod s konopnými produkty), CBD má velký terapeutický potenciál. Podle nejnovějších výzkumů v průmyslu může CBD ovlivnit funkci imunitního systému. Cannabinoidy, jako je CBD, jsou známé jako imunomodulátory. To znamená, že kanabinoidy mají regulační účinek na imunitní systém prostřednictvím endokanabinoidního systému.

Pro správnou funkci imunitního systému je někdy doporučováno pravidelné užívání CBD. To se nalézá třeba v konopném oleji, kapslích nebo i čaji, dnes běžně dostupných na internetu.

IMG_4179


objednat

banner shoptet BR7