Vypěstujte si vlastní zázvor Oblíbili jste si zázvor natolik, že jste zatoužili sami si ho vypěstovat? V tom případě se připravte na nadcházející sez...
Blog, Strana 5
Šípky a jejich podzimní příbuzní Podzim je skvělým obdobím pro sběr přírodních pokladů, které posilují naši imunitu. Zde jsou některé z nejzdravějšíc...
Jak správně pěstovat a sklízet rakytník: Pět pravidel pro zdravou úrodu Rakytník roste téměř kdekoliv. Přesto, aby byl u vás maximálně spokojený, je ...
Nejlepší čas pro sběr kopřivy Je známá, ale ne příliš oblíbená pro svá „žihadla“. Pokud byste ji chtěli sbírat, ale bojíte se požahání, použijte ruka...
Jarní zelená hostina z kopřivy V jarním jídelníčku by kopřiva měla hrát prim. Právě na jaře je to jeden z prvních přirozených zdrojů vitaminů (zejmén...
Bylinkové máslo je skvělé k pečivu, grilovanému masu či zelenině. Přísady: 120 g změklého másla sůl mletý bílý pepř 1/2 malé červené cibule ...
Vyzkoušejte lahodný recept na kapra s čerstvými bylinkami, který okouzlí svou jednoduchostí a svěží chutí. Filety kapra připravené s vůní tymiánu a pe...
Když máme rýmu, kolikrát je horší náš odřený nos než rýma samotná! A právě domácí mast z rýmovníku tady může pomoct. Zafunguje i díky l...
Co taky jiného už by mohlo pomoct! Rýmovník (nebo také španělský tymián či mexický eukalypt), který je známý i pod názvem molice (Plectranthus ar...
Sychravé podzimní dny a večery v nás vyvolávají pocit chladu a často také neveselou náladu. Chcete si podzimní dobu zpříjemnit, ohřát s...