Bylinky pomáhají v péči o vlasy!

banner-blog-shoptet-levandule2
 
Například tato levandulová koupel dodá vlasům lesk a zajistí, že se nebudou mastit tak rychle jako jindy. Pokud nemáte levanduli, můžete použít stejným způsobem jinou bylinku, která pomáhá proti mastným vlasům: např. mátu, meduňku, řebříček nebo rozmarýn.
 
Budete potřebovat:
• hrst sušené levandule
• 1 l vařící vody
• 10 ml octa nebo citrónové šťávy
 
Postup:
Levanduli vhoďte do horké vody a nechte tekutinu vychladnout. Potom ji sceďte a promíchejte s octem nebo citrónovou šťávou. Když je dobře promíchaná, opakovaně si s ní proplachujte umyté vlasy. Budou krásně lesklé a méně se budou mastit.
 
Další tipy pro výživu vlasů přírodním způsobem naleznete v novém čísle Bylinky revue!
 

Časopisy a knížky Bylinky revue

Prostřednictvím knížek Bylinky revue pomáháme čtenářům dosáhnout soběstačnosti v přírodním léčení a zdravém životním stylu bez nutnosti častých návštěv lékaře a užívání chemických léků.

objednat

Bylinky revue jsou pravidelné knížky, přinášející radost a zároveň jedinečné informace ze světa bylinek. Najdete v nich tradiční a dávno zapomenuté znalosti našich předků i poslední poznatky dnešní vědy.

Bylinky vychází měsíčně a dostanete je do své schránky s poštovným ZDARMA. Možná je také seženete v některých prodejnách tisku, ale upřímně řečeno, snažíme se v nelehké době povznášet ducha kvalitním čtením a výhodnější je pro nás i pro vás předplatné. Děkujeme!

banner-blog-shoptet-BRSUBS