Vážení a milí, vyrobili jsme 150 Domácích bylinkáren a zájem je veliký. Na další výrobu však potřebujeme vaší podporu. Najděte si svou odměnu a podpoř...
Blog, Strana 21
Tinktura z Třapatky Budete potřebovat: 60% líh 14 g čerstvých listů třapatky Postup: Oprané a okapané listy třapatky naložte do uzavírateln...
Viděli jste odměny, které dostává každý, kdo podpoří náš projekt Domácí bylinkárny na Hithitu? Vyberte si, uděláte dobrou věc a ještě získáte dárek: h...
Když si dáte v čínské restauraci něco s houbami, velice pravděpodobně to bude houba shiitake. Tahle houba nejenže výborně chutná, ale je i b...
Pýchavek je na podzim vždycky plný les. Zkoušeli jste z nich ale někdy dělat guláš? Že ne? Tak zkuste a uvidíte, jak chutný je! Budete potřebova...
Věděli jste, že v naší Domácí bylinkárně je ECHINACEA, což je vynikající pomocník na posílení imunity a je dobré mít ji stále při ruce. Podporuje močo...
Pýchavka má vynikající nutriční hodnoty, příjemnou chuť a vůni. Dá se konzumovat na mnoho způsobů, je možné ji použít v klasických pokrmech místo masa...
Pěstujeme, vaříme i léčíme doma, jak jinak než s bylinkami. Předplatné krásných knížek Bylinky revue je nyní za zvýhodněnou cenu (do konce roku, od le...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, ano, v listopadu se má obracet a kypřit půda; nabírat ji plným rýčem, to je tak chutný a labužnický...
Potřebujete trochu osvěžit váš jídelníček? Zkuste artyčoky – zeleninu u nás poměrně nevšední, ovšem oblíbenou hlavně ve francouzské a italské kuchyni....