Černý bez roste všude a dá se z něj dělat výborná marmeláda, na kterou vám zde přinášíme recept. Nezapomeňte však na rčení, které říká „před heřm...
Blog, Strana 22
Vážené čtenářky, milí čtenáři, vyšla druhá kniha Bookazín Dobromysl. Chcete-li se trochu vzdálit každodennímu stresu a užít si příjemnou chvilku jen ...
Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) (anglicky „fenugreek“) je jedna z nejstarších kulturních rostlin na světě a má úžasné kosmetické...
Chcete si trochu pročistit organismus? Tohle smoothie je na to jako dělané! Budete potřebovat: 2 čerstvé stonky zeleného chřestu 1 okurka ½ citr...
Nádherně modré květy čekanky známe z letních luk. Z puků této rostliny si také můžeme připravit výbornou krémovou polévku. Slibujeme, že bud...
Černá ředkev je silné přírodní antibiotikum a antivirotikum, takže pokud jste nachlazení nebo máte chřipku, tahle omeleta vás rozhodně povzbudí! Bude...
Vážená bylinkářko, milý bylinkáři, svým způsobem – z hlediska zahradnického – je září vděčný a znamenitý měsíc; nejenom proto, že v něm kvete zlatobý...
Originální vege dobroty, které najdete na stránkách magazínu Zdravé recepty (vychází online), připravil speciálně pro Bylinky revue šéfkuchař Karel Bi...
Vážené bylinkářky, milí bylinkáři, aktuálně jsme začali odesílat GLS kurýrem Domácí bylinkovou lékárnu všem, kteří ji mají objednánu a také těm, kteř...
Voňavý levandulový sirup Budete potřebovat: - 600 g levandulových květů- 4 velké citróny- 4 ks skořicové kůry- 2 kg cukru- 2 l vody Postup: Květy ...